Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat maakt Monique uniek

 

Wat maakt Monique uniek?

Ik werk, naast spreekster, als vrijwilliger met lichamelijk en verstandelijke beperkte mensen. Hierdoor zie ik het belang om ook deze mensen ruimte te geven binnen het rouwproces. Ik weet hen erin te betrekken.

Voor kinderen is de dood nog niet met het leven verweven, is het verdriet van een  ouder
vaak al teveel. Maar het is van onschatbare waarde om ook hen deel uit te  laten maken van
het afscheid. Ook daarin kan ik een rol spelen.


Ook de allerkleinsten worden betrokken in het proces. Ze kunnen bijvoorbeeld een briefje schrijven of laten schrijven en deze meegeven in de kist. De tekst van het briefje kan ik namens de kinderen uitspreken als zij dat willen.

Tijdens de dienst zijn kinderen vrij om te gaan en staan waar ze willen en als ze niet op hun plekje willen blijven zitten dan is dit geen probleem.

Er wordt, bij moeilijke situaties, moeite gedaan om de familie bij elkaar te brengen.

Ik heb een troost hond genaamd Echo. Een lieve mooie en rustige Berner Sennen die vooral voor wat warmte en afleiding kan zorgen. Zij komt op verzoek mee. Vooral voor kinderen is het een welkome en fijne afleiding.

Echo

Echo - Echo was een bergnimf die de gewoonte had om onophoudelijk te praten. Zij leidde daarbij de godin Hera zodanig af, dat Hera's echtgenoot, Zeus, niet meer betrapt kon worden bij zijn talloze affaires met andere godinnen of stervelingen. Volgens enkele bronnen vervloekte Hera Echo daarom, zodat ze alleen nog maar in staat was om anderen na te praten. Dit is een aetiologische verklaring voor het verschijnsel van de echo als akoestisch verschijnsel.

Weet u dat:

  • U zelf uw uitvaartverzorg(st)er kunt uitkiezen en niet afhankelijk bent van de uitvaartverzorgers van de grotere bedrijven..
  • Het mogelijk is om kennis te maken met een uitvaartverzorger zodat u weet dat na uw overlijden alles geregeld wordt zoals u dat wilt. Zij komen graag bij u langs voor een gesprek.
  • Er verschillende verzekeringen zijn? Sommige verzekeringen keren diensten uit en andere verzekeringen keren geld uit.
  • Het heel fijn kan zijn om door een professionele fotograaf foto’s te laten maken tijdens de uitvaart.
  • Een uitvaart hoort zoals u dat wilt. Er zijn geen regels voor zover het niet om het technische gedeelte gaat.
  • Een afscheidsdienst ook op andere locaties gehouden kan worden.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren