Referenties

Bekijk wat andere mensen te zeggen hebben over mij?

Zeer persoonlijk

"Ik als uitvaartverzorger heb meerdere malen met Monique als spreekster uitvaarten gedaan. Ik kan haar echt aanbevelen. Zij probeert elke uitvaart zeer persoonlijk te maken."

Warm en menselijk

"“Hallo Monique, Ik wil je namens mijn moeder en de rest van de familie (incluis mijzelf natuurlijk) nogmaals bedanken voor het begeleiden van de prachtige uitvaart van mijn vader.Het was zeer warm en menselijk! Heeft ons allen zeer goed gedaan. Duco”"

Goede begeleiding

"Beste Monique, Hierbij willen wij je bedanken voor de goede begeleiding bij het afscheid van onze mem/ beppe Familie Witteveen en Uitterdijk"

Ondanks de moeilijke periode hebben we uw aanwezigheid als erg prettig ervaren.

"Wij willen u nogmaals bedanken voor al uw fijne begeleiding en steun in het afscheid nemen van onze moeder en vrouw. Familie Huitema"

Onze steun en vraagbaak - kinderen van Mevr. Visser

"Je was niet alleen de schrijfster en spreekster van het levensverhaal van onze moeder maar je was ook een grote steun voor ons. Wij konden met alle vragen bij je terecht en gaf ons het gevoel dat wealles konden doen zoals wij ( maar vooral ook onze moeder) het wilde. Dank daarvoor."

Zo anders kan een beleving zijn ( 3 zussen)

"Hoe moeilijk kan het zijn om de verschillende ervaringen van drie zussen zo goed samen te vatten. Bedankt je hebt niet alleen onze moeder recht gedaan maar ook ons. Wij kunnen nu verder."

Iedereen heeft recht om op zijn manier afscheid te nemen - D. L-D

"Goedemorgen Monique wij zijn allemaal heel dankbaar voor wat je allemaal voor ons gedaan hebt. Speciaal wil ik je bedanken voor de manier waarop je de wens van M toch in vervulling hebt gebracht …… Nogmaals super van jou.Dank je wel Monique"

Steun en begeleiding

"Wij willen u nogmaals bedanken voor al uw fijne begeleiding en steun in het afscheid nemen van onze moeder en vrouw. Ondanks de moeilijke periode hebben we uw aanwezigheid als erg prettig ervaren."

Doortastend en betrokken - Gonda

"Monique is doortastend, en zeer betrokken. Zij kan zich goed verplaatsen in de wensen van nabestaanden. Monique haalde met bijzondere vragen de mooiste verhalen bij ons naar boven. Zij was voor ons een grote steun, en er is zelfs nu, na enkele maanden na het overlijden nog een vorm van contact."

Bedankt

"Hierbij willen wij je bedanken voor de goede begeleiding bij het afscheid van onze mem/beppe"

Alle mooie herinneringen op papier - Flip

"Uitgesproken Monique  dat is ze eigenlijk nooit.Door op een zeer open en prettige manier van vragen stellen is het haar gelukt om alle mooie en ontroerende momenten op papier te krijgen en dit te vertalen naar een prachtig verhaal . Dit was precies zoals ik het in gedachten had. Als persoon was ze betrokken en een grote steun in deze moeilijke periode."

Mijn zus - M.v.K.

"Beste Monique, Dank je wel voor het zo levendig overbrengen van mijn zus haar levensverhaal. Zelfs de mensen die haar niet zo goed kenden kregen een volledig beeld van hoe mijn zus was."

Mooi en eerlijk verhaal - H.D.

"Hoe is het mogelijk om van iemand die zo zwaar op de hand was toch zo’n mooi en eerlijk verhaal neer te schrijven en uit te spreken. Dank je wel dat je mijn man hebt neergezet zoals hij was en in het leven stond."

Ze was er bij - A.F.R.

"Een moeilijke familiesituatie, een kist die gesloten moest blijven maar jij wist, door jouw inbreng, er toch voor te zorgen dat mijn vrouw en mijn moeder op een goede manier herdacht kon worden en dat we toch het gevoel hadden dat ze er echt bij was."

Onbetaalbaar W.S.

"Monique jij hebt een speciaal plekje in ons hart gekregen. Je wist een gebroken familie weer bij elkaar te krijgen. Wat fijn dat mijn man zijn kind toch nog afscheid van hem heeft kunnen nemen en bij de uitvaart was. Voor ons was je onbetaalbaar en werd je een lid van de familie."