Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gesprek bij het leven

Voor een gesprek-bij-leven kom ik graag bij u thuis, of daar waar u op dat moment verblijft.
We kunnen dan gezamenlijk doornemen wat er tijdens uw afscheid verteld gaat worden en eventueel kunnen we ook samen een gedeelte van de uitvaart vormgeven. Daarbij kunt u denken aan muziek, andere sprekers, bloemen, gedichten, etc.

Ik schrijf uw verhaal en kom weer bij u langs om het verhaal samen door te nemen. Als u het goedkeurt doen we het levensverhaal in een gesloten envelop en leggen het weg tot het moment waarop u komt te overlijden.
Mocht u in de loop van de tijd van gedachten veranderen en enige aanpassingen in het verhaal willen aanbrengen, dan doe ik dat. Tijdens de afscheidsdienst zal uw verhaal worden voorgelezen.
Voor een gesprek bij leven hanteer ik een aangepast tarief.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren